Thursday, March 17, 2011

final semester project exhibition 2011

hey waddup guys!..
hehehe...
yeahhhh settle semua!!!!!!!!!!!!!!!!....hahahhaha..apa yang settle??
haa dah settle smue project semester akhir nie.
setahun susah fkir pasal projek and finally its end very well!..hehe :)

last week presentation and demo to lecturers.
semuanya berjalan dengan lancar.syg pon ok.aku pon ok.
both of us dapat masuk exhibition.hehe tak semua orang dapat rasa tauu..jeles tak jeles takk??..hahha sila jeles ok!..kan syg kan..;)

ok.pameran projek da settle semalam.
walaupun pameran,tp nervous gak nak pegi.mlm b4 projek buat hal,xbole function.tiba2 tension mcm projek belom siapp..hahhaa
redha jer laa..project syg saya juga tidak berfungsi,tetapi untuk menunjukkan semngat ke-engineering-an,pameran harus diteruskan..hehhe :D

so pagi tuh pegi poli,venue dekat JKE jer..claz e1,e2 and e3.
tgk mcm biasa jer,tp da lama2 rmai plakk org dtg.tanya tuh tanya nie..
naik segann sebab projek x best pon..
huhuhu...penant mmg penat sbb nak kena ulang banyak kali bila org dtg tanya..
takpela experience tu priceless.bukan semua org dapat rasa pengalaman nie and aku rasa bersyukur sgt sebb dapat masuk pameran plus gf pon dapat masuk.so rasa bagia ohh bahgia ohh bahgia....hehhehe :D
nie haa kteorg,best tak??..:P




explain explain explain..hehe :D




aku buat project simple jer,smart aqua..for futher information please contct aku kat FB ekhh..manatau kalau2 berminat kerr..heheh




as for my syg,dia dan geng buat project rf parking system..lihat lihat..:D




pameran habis dalam pkol 12 lebih.
kteorg tak menang pon tapi rasa puas laa sebab kerja setahun berbaloi..huhuh..
semua peserta pameran dapat goodies bag.
to the winners : tahniah ekh korang!

ehehhehe..
settle project means da nak habis dah study kat poli nie.
kejap jer dah nak 3 tahun belajar.
lepas nie focus on final..ohh tidakk da nak habis belajar..huhuh..
kadang2 rasa boring dah PJB nie,tp nant mesti sedih..tgk laaa..hahhaa

huhuh rasa tu jer kott.pada yg jeles tuh..padan muka korunkk!!!..hahhaa

daaa!!