Wednesday, January 5, 2011

bernafas seperti biasa

hello sup guys!
haha macam artis post status kat tweeter laa plakk kan???wakakaa...
aku da lama x tulis tulis nie.malam nie bole tetibe rajin untuk tulis.
takk best pon saje nak tulis.
tak terlambat utk wish HAPPY NEW YEAR 2011 kawan kawan!
hehehe...
hope this new year will bring us luck and successful in the future.amin!

new sem.final sem.OMG! dah final sem seyhh.terbaekkk!
da 3 tahun beljar diploma and suda tibe di penghabisan.
harapn untuk berjaya sekarang dan masa hadapan.

semakin menghargai hidup hari demi hari since aku kenal noor liyana mohd zin.
comel.geram hahhaa.buat aku gelak.merajuk suka dipujuk.penyayang.ambil berat.sayang akuhhh!!...
haa tu laa die noor liyana nie aka my baby..hehe
hope all the planning akan menjadi.InsyaALLAH.. :)

recently kteorg ade beli baju sama,warna merah..hehe so set satu date utk dating baju sama..
baju da same ape lagi,snap snap laa kan...ehehe
nak tgk pic??seriously??btol ker nak tgk??
hahhaha..
bkn aku tak nak tunjukk,nanti korunk kate aku poyo..
nie best "eleh..tak payah laa nak manja2 sgt kat mukabuku.."..HAHAH!
korunk ade dgr tak sape2 ckp words nie??
klu ade tolong lahh btau kat aku sape.jgn takut.org yang ckp tu tak bkk pon blog nie kecuali dia betol2 stalker..hehehe
well stalker,you know who you are..hehehe

minta maaf kalau aku overkat mukabuku..tp pernah dengar nie plak tak.."aku peduli hape!"..
MB-MUKABUKU tu aku punya.
ni blog pon saya punya.
so nak nyata kat sini,saya syg noor liyana mohd zin sgt sgt.sila jealous okayh!..hehheh

remove jer laa klu tak suke tgk,kan syg kan??kan??
da laa tak suke tgk kite.lpas tu nak comment2 plak..wattheheck..

haa nie lagi satu.
pemikiran.tolong selaras kan dengan umur yea kawan kawan.
klu da besar,plase..please berfikir mengikut usia.
tak gune pon ckp kat sini,bkn org tu baca pon..HAHA..

sebenarnya sedang rindu cik girlfren saya nie.
'rindu' tau.so rindu yag lbih dari biasa.

to sayang : cik gf,i syg u bby..hehe ;)
biak pi laa depa nak ckp apa.yang penting kamek syg kitakk hehe..

rasa tuu jer kott.nak sambung stdy analisa litar,sok ade test 1.
heheh :D

p/s : sape terasa,jemputlah terasa ok.terima kasih :)

bye