Thursday, June 9, 2011

this is for you :)

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too

When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you


p/s :seriously i miss you syg :(

Wednesday, June 1, 2011

TPC BAND !

hye kawan.

nie nak share skit,pasal band aku.

nie official bandmate.ayuh lihat





oxa aqym : vocal & 2nd guitar
ali sazali : bass guitar
zaif roslan : first guitar/drummer(utk cahaya&destinasi)
syamel sufian : first guitar/drummer (lagu2 lain)

photo taken by : musalzah kamal raj
location : rose garden
event :uber etc event
edit :musalzah kamal raj

kita org xde laa hebat mana, tp memang minat music.

jom support TPC BAND !

nk tau ape tuh TPC?jumpa kteorg,nant korang akan tahu..hehe

bye!

Friday, May 20, 2011

uber ETC event

hye frens.
kalau free and ade kat around JOHO jemput laa dtg ekh.
band aku ade perform.. TPC..
huhuh..
jemput dtg memeriahkan majlis.
band kteorg perform hari ahad pkol 3!.jom !


Monday, May 16, 2011

rezeki

syukur alhamdulillah.

sem2 lepas xpernah dapat.sem akhir nie baru tercapai nak rasa.

amin amin amin yaa rabbal alamin :)

Sukacita dimaklumkan bahawa Mesyuarat Jawatankuasa Peperiksaan Politeknik Johor Bahru Sesi Disember 2010 yang bersidang pada 10 Mei 2011, telah memutuskan bahawa keputusan peperiksaan anda bagi sesi Disember 2010 adalah LULUS PENUH.- syukur ;)

Monday, May 9, 2011

betol ker?

betol ke kalau ckp boring bnyak kali bole kena heart attack?seriously??

ish ish,rasanya aku da bole dftar kat IJN (institut jantung negara) kot..

sebab duduk ruma sgt boring.xpe laa sakit pon sakit.memang tga boring pon.

haha!

Tuesday, May 3, 2011

seorang

hanya noor liyana mohd zin :)

pagi

hey morning!

tak la pandai tulis tulis blog nie..

tulis ape yang nak jer...hehhe

lama dah tak tulis..

just to say hye..hee :D

selamat hari selasa 3/5/2011

Monday, May 2, 2011

hye

selamat malam ! :D

Thursday, April 14, 2011

this is syamel sufian

heylo.

terus terang laa ekhh.aku buat blog nie saje saje aku nak tulis.

is up to korang la kalau nak baca ke taknakk.

and SUKA HATI AKU LAHH nak post pasal apa pon!

yang gatal pegi baca buat apa kalau tak suka.tak payah click link blog aku kalau menyampah dengan aku okaaayy!

sekian terima kasih !

Sunday, April 10, 2011

selamat pagi !

hey morning peep's!

hahaha saje je post.tak tau nak buat apa pagi pagi nie.

baru lepas edit gmba.

mahu lihat?





lawa tak ? hehe ;)

saje edit.

pic taken by : nlmz
edit by : msms

hehe..daa!

Thursday, March 17, 2011

final semester project exhibition 2011

hey waddup guys!..
hehehe...
yeahhhh settle semua!!!!!!!!!!!!!!!!....hahahhaha..apa yang settle??
haa dah settle smue project semester akhir nie.
setahun susah fkir pasal projek and finally its end very well!..hehe :)

last week presentation and demo to lecturers.
semuanya berjalan dengan lancar.syg pon ok.aku pon ok.
both of us dapat masuk exhibition.hehe tak semua orang dapat rasa tauu..jeles tak jeles takk??..hahha sila jeles ok!..kan syg kan..;)

ok.pameran projek da settle semalam.
walaupun pameran,tp nervous gak nak pegi.mlm b4 projek buat hal,xbole function.tiba2 tension mcm projek belom siapp..hahhaa
redha jer laa..project syg saya juga tidak berfungsi,tetapi untuk menunjukkan semngat ke-engineering-an,pameran harus diteruskan..hehhe :D

so pagi tuh pegi poli,venue dekat JKE jer..claz e1,e2 and e3.
tgk mcm biasa jer,tp da lama2 rmai plakk org dtg.tanya tuh tanya nie..
naik segann sebab projek x best pon..
huhuhu...penant mmg penat sbb nak kena ulang banyak kali bila org dtg tanya..
takpela experience tu priceless.bukan semua org dapat rasa pengalaman nie and aku rasa bersyukur sgt sebb dapat masuk pameran plus gf pon dapat masuk.so rasa bagia ohh bahgia ohh bahgia....hehhehe :D
nie haa kteorg,best tak??..:P




explain explain explain..hehe :D




aku buat project simple jer,smart aqua..for futher information please contct aku kat FB ekhh..manatau kalau2 berminat kerr..heheh




as for my syg,dia dan geng buat project rf parking system..lihat lihat..:D




pameran habis dalam pkol 12 lebih.
kteorg tak menang pon tapi rasa puas laa sebab kerja setahun berbaloi..huhuh..
semua peserta pameran dapat goodies bag.
to the winners : tahniah ekh korang!

ehehhehe..
settle project means da nak habis dah study kat poli nie.
kejap jer dah nak 3 tahun belajar.
lepas nie focus on final..ohh tidakk da nak habis belajar..huhuh..
kadang2 rasa boring dah PJB nie,tp nant mesti sedih..tgk laaa..hahhaa

huhuh rasa tu jer kott.pada yg jeles tuh..padan muka korunkk!!!..hahhaa

daaa!!

Sunday, February 20, 2011

malacca ohh malacca

hey hey.
hellllllooooooo everybody!!..sape yg bace blog nie laaa.sape tak baca tak payah nak heloo kan..
hahahhaa...
ok.malacca..bkn cuti sem aritu g melaka,tapi lepas cuti sem sebab time cuti aku busy di penang dan kedah bersama family utk wedding cousin.

ok.melaka bersama sayang saya,ehem ehem..korang pon da tau kan.
kita start journey kol 7 sebab nak smpai wonderland awal,nant xde org so bole mandi puas2.hehe ;)
smpai wonderland kol 9 lebih kott then terus bli ticket.
msuk carik tempat letak barg,tuka2 baju then ape lagi..mandi time!!!..hahaha.
smue try,splash yang mcm scary gler xpernah try poon try..
lpas da serik nak main lagi,g kat tempat bdak kecik nye,tu pon kteorg belasah je hahahha kelakar glerrr.

wonderland.malacca



lebih kurang dalam kol 1 kot,kteorg decide nak kua dari wonderland,otw nk g toilet nampak laa kat tepi tu mcm ade kreta utk main2 kat hutan..haha (xtau nk ckp mcm mana)..:D
kteorg try laa bnda tu.sumpahh best glerrrr!...ade video tp utk simpanan kami sahaja.sorry :P
lepas da try kteorg siap2 then kua g mkn kat mini mlsia.
as usual,xde makanan yg sedap selain rumah.so klu kat melaka rumah kami adalah jb.
melaka kureng skit kott.jb jugak bestt..kan syg??hehehe...

afta mkn2 kteorg cari jalan utk ke bandar melaka which is aku tak pernah drive g melaka and dah lama xpergi melaka.
senang je untuk ke bndar,dlm stgah jam kott smpai.
so kteorg park kat mahkota parade sebab sng.haha..jln2 je dlm shopping mall tu.
then lintas jln g dataran pahlawan kott.aku pon lupe..kat sini bnyk jgak brg2 souvenier.ade mcm heritage nye tempat..
beli key chain,baju mcm2 lgi laa..hahhaa.

lepas penat jalan kat shopping complex,kterog kua then carik kapal besar yang dekat melaka tuhh..hehe.
carik parking then g jln2 masuk kapal.
rm 3 dikenakan utk setiap org..hahha skema gler

dalam kapal ;)



lepas jaln2 dlm kapal,we r heading to jonker street!!..ehhehe..
kat sini macam petaling stree laa klu kat kl,banyak laa jual barg2 murah.hehe :D
time kaki da penat mcm ape daahhhh.sayang saya pon da penat tp sebab enjoy g melaka,relax jer..ehehe


bandar melaka




utk make sure yg schedule x lari,kteorg cut time cut jonker walk nie,trus ke menara taming sari...yeahhhhhh!!!!
mmg da dari jb ckp nak naik menara nie.
rm10 jer per person.ok laaa kan.
then kteorg pon beli gmbar utk memory..hehee lawa tp kteorg je la yg dpt tgk..ngee :D

abes smue dlm kol 9 ang ngam2 ikot schedule.fuhhhh melaka sgt enjoy.
maybe sape yang selalu g melaka akan ckp "melaka??ade ape seyhhh boring jerr"..hahha bersyukur lahh dimana saja anda berada..heheh
melaka best.enjoy.hope dapat pergi lagi next time hehe...
dalam 9 lebih tros bertolak ke johor bahru.syurga kami berdua.
sgt seronok dan penat di melaka.
for us,that was our moment.
rase sgt best sbb xde org kenal pon kat sana.hahaha..
sgt closed kat syg.love u so muchhh sayang!!

ok laa tu jer nak story mory.
nnt sambung lagi okayhh!!!

p/s:nant klu free2 kita jalan-jalan lagi ok sayang..hehe ;)

Wednesday, January 5, 2011

bernafas seperti biasa

hello sup guys!
haha macam artis post status kat tweeter laa plakk kan???wakakaa...
aku da lama x tulis tulis nie.malam nie bole tetibe rajin untuk tulis.
takk best pon saje nak tulis.
tak terlambat utk wish HAPPY NEW YEAR 2011 kawan kawan!
hehehe...
hope this new year will bring us luck and successful in the future.amin!

new sem.final sem.OMG! dah final sem seyhh.terbaekkk!
da 3 tahun beljar diploma and suda tibe di penghabisan.
harapn untuk berjaya sekarang dan masa hadapan.

semakin menghargai hidup hari demi hari since aku kenal noor liyana mohd zin.
comel.geram hahhaa.buat aku gelak.merajuk suka dipujuk.penyayang.ambil berat.sayang akuhhh!!...
haa tu laa die noor liyana nie aka my baby..hehe
hope all the planning akan menjadi.InsyaALLAH.. :)

recently kteorg ade beli baju sama,warna merah..hehe so set satu date utk dating baju sama..
baju da same ape lagi,snap snap laa kan...ehehe
nak tgk pic??seriously??btol ker nak tgk??
hahhaha..
bkn aku tak nak tunjukk,nanti korunk kate aku poyo..
nie best "eleh..tak payah laa nak manja2 sgt kat mukabuku.."..HAHAH!
korunk ade dgr tak sape2 ckp words nie??
klu ade tolong lahh btau kat aku sape.jgn takut.org yang ckp tu tak bkk pon blog nie kecuali dia betol2 stalker..hehehe
well stalker,you know who you are..hehehe

minta maaf kalau aku overkat mukabuku..tp pernah dengar nie plak tak.."aku peduli hape!"..
MB-MUKABUKU tu aku punya.
ni blog pon saya punya.
so nak nyata kat sini,saya syg noor liyana mohd zin sgt sgt.sila jealous okayh!..hehheh

remove jer laa klu tak suke tgk,kan syg kan??kan??
da laa tak suke tgk kite.lpas tu nak comment2 plak..wattheheck..

haa nie lagi satu.
pemikiran.tolong selaras kan dengan umur yea kawan kawan.
klu da besar,plase..please berfikir mengikut usia.
tak gune pon ckp kat sini,bkn org tu baca pon..HAHA..

sebenarnya sedang rindu cik girlfren saya nie.
'rindu' tau.so rindu yag lbih dari biasa.

to sayang : cik gf,i syg u bby..hehe ;)
biak pi laa depa nak ckp apa.yang penting kamek syg kitakk hehe..

rasa tuu jer kott.nak sambung stdy analisa litar,sok ade test 1.
heheh :D

p/s : sape terasa,jemputlah terasa ok.terima kasih :)

bye