Tuesday, October 19, 2010

sayang day celebration

heylo frenss!!!
hehehehe...
ok update update....

sekolah life : pra demo-khamis.
time - 9:15-10:15
panel - lecturer aka penyelia group john..haihhhh
place - bilik seminar..sebab ape??present guna slide show..waduhhh!!!

projek tak gempak pon,lg mau present kat bilik seminar..hmm xper laaa.
hope for the best.puan jangan laa garang garang.kita sempoi sempoi jer okayh!!..hehehe

well this week banyak jugak kerja kena buat,pra demo,present bi,test 2 baikpulih,micro p,kuiz and so on..tp semua2 ni smpai hari khamis jer.lepas khamis.ok enjoy!!..kan sayang??..heheh

berkenaan dengan title post nie,haa nak tau cter???..ngee :D
ok.

msms.nlmz life : sayang day celebration
day - sabtu
time - lepas zohor smpai penat..ahhaa
location - sekitar johor bahru

ok.last sabtu my syg and i go jalan jalan sekitar jb..hahahaha
aritu sabtu g jln2 dengan my evil comel..hehe!
plan mula nak mkn pizza hut,tp bila da time.tnya nak mkn pizza x..xnak..da bnyak kali dah..so xpe.
lpas hntar kwn kepada my syg ni dkat larkin,kteorg tros g jusco bukit indah.
jln2 then b4 balik singgah big apple.
tnya org kedai tuh..

"nak beli 3 jer boleh takk??..erkk"
org kedai-"ohh boleh boleh,nak beli satu pon bole"..
heheheh..tak selalu beli so xtau..

beli 3 jer sbb plan nak mkn mcd dekat cs..so otw nak pergi cs,mcm biasa laa..mkn big apple..my evil comel yang suapkan..ngee best glerr!
then die ckp..
"ok.big apple nie untuk you.special untuk you sbb sayang i,best2 dengan i..."
hehee..haa jeles tak jeles tak??..(angkat angakat kening)..:P
sweet glerrr!

then smpai cs,xpegi pon mkn mcd sbb sgt rmai org kat cs..so jalan2
then decide nak mkn mcd kat mcd skudai yang ade petronas tuh.
mc shakers mmg best!..hehe

lpas mkn,hantar my syg bli pg.
awal jugak kteorg balik haritu.tak mcm selalu..huhuh
best sgt sgt sabtu lpas!!!...hehehe

well,cepat2 laa habis hari khamis.
da penat dgn keje skolah.
lpas nie tinggal prepare untuk finals!!..wahhhhhh..hheheh

to my syg : syg,sorry klu lately ni mcm tak best tak best.
i sayang you sgt sgt tau!!!!..mmmuuuaaahhhhh!!!

ok lahh.rase tu jer kot.
nnt update okayh.
bye :D

No comments: