Wednesday, July 28, 2010

Happy Our Day.

hye..
huhuh..
to my syg evil comel.
happy mly day to you.
yeahh we got our own day..which is on..hahhaa
korunk xleyh tahu..hahaha..
you..i hope u happy and comfortable dengan i.
well kadang2 i main cakap jer,lepas jer..
xperasan yang u xsuke.
sorry ekh you.
hope ape yang kte bual and ape yang kte plan smue jadi btol.
you kena ckp best2 selalu sbb ape yg you ckp selalu jadi..
hehehe...

i suke tgk you senyum
i suke tgk you ketawa
i suke tgk you gelak-gelak
i suke tgk you happy...(nnt u ckp bnyk kali)..hahha
i suke tgk you...
i suke tgk you..ehh da mentioned ekh..hahaha.

hmmm jangan sedih-sedih ehh you.
i xnak you sedih..xbest.
sedih nangis terharu sbb i best xperr...wakakakkaa...

ape yang buat smue nie utk you tau.
and tak susah pon sbb i tak pernah rasa susah buat benda untuk org yang i sayangg..
heheh..

hmm ok laaa.
sampai nie jer.
nnt update lg..

p/s:syg you!

daa!

Thursday, July 22, 2010

masih ada heh

hey rerakan.
wazzup??hope smue wokeyh...huuhuh
hmmm xde laaa nak cter.
just nak update blog..well xtau plakk ade pembaca pembaca yg tunggu aku update blog aku..
hahhahhaha..
thx kerana membaca blog saya.
yes..saya sayang dia.
kenapa???
if anything just call me at 01....hahahhaa
klu ade ape2 nak tanya,tanya syamel sufian okeyh.
klu syamel bole jawab syamel jawab.
nie kire formspring laaa..tp dkat mana2 yg korunk suka.
phone ker,web ker,live ker..hehhehe..
tanya syamel tau..syamel..huhuh..
to all the readers, korunk best sbb baca blog akuh!hee..
nnt akan d update2 lg..

sekarang keadaan rumah kurang sehat sket sbb abah and twins kena demam.
abah suspected denggi,emitted kat wad skunk nie..
hope abah will be fine and mama jgn risau abah strong tuh!
huhuhu..

to you..
its only us know about us.
i know you xsuka tp buat donno jer ok.
we knew each other rite??
huhuhuh..
sygg you!

ok laahhhhh.
igt ape2 tanya syamel tau..tau!
aite.
daa!

Wednesday, July 14, 2010

hee..:D

syggg..

i sygg u tauu..

ngee..:D

evil comel.

daa

Monday, July 12, 2010

so far so good

hey friends.
whats up??..hehhee.
ok.syamel sedang dalam mood comfort dan happy so far.
with who??
of coz laa with my evil comel..ngee.:D

recently slalu spent time bersama.
klu weekend tuh,heh xdok umaa ar..mmg ade jer pogram although da xtau nak g mana kat jb nie..hahhahaha!
so both of us plan nak g somewhre yg bestt but where huh??
haa kteorg nak pergi.....hahaha xkan nak btau skunk.
xbest.secret secret..wakakka.

nie smue planning jerr..heee
nnt nant gua update okeyh.
update gmbar sudeyh..hee..:P

hmmm rase tu jerr.
kteorg best tau!
hahaha..
wokeyh laaa rerakan.
daa!!!

p/s:disk 'b' ade lagu ape??
hahhahaha!!

Monday, July 5, 2010

hanyut

helohelo.
hmm well saje nak share bnda nie kat korunk.
sbb aku rase ia sgt best and best.hahahh...
ok.i ddc8 this to my evil comel..ngee.
i tau you suke!...hahahhaa

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja


p/s:utk sape-sape yang nak tau lebih lanjut,google or youtube tittle post nie okeyh?.hee..

bubbye!

Sunday, July 4, 2010

its time for africaaa!!!

hey guys...sup??
hahahhaa..
ok sekrang musim world cup so theme song for this time round is wakakaka...ehhhh ke wakawaka??
hahhahaha...
semalam meliya hangout @danga bay after having lunch dkt city square..
then time jalan2 ternampak laa satu group nie..igt mcm india.rupanyan org africa..yeaaa its time for africa...then we started nyanyi lgu world cupp..

then time tga duduk and snap..ade laa satu awek africa nie dtg aproach kteorg.
time die lalu kteorg nyanyi lagu wakawaka tuu..then die dgr..
awek africa tu dtg pastu ckp nak amek gmba ngan kteorg..ahhahaha
ini hasilnya..


its time for africaa!!!!..hee

lpas tu interview2 sket..rupanya group dieorg ni study kat mlsia.
study kat utm amek information technology.
bla bla bla...
hahhahhhaa...

intresting,satu experience baru hang out dgn org africa..hahhaa..
pastu awek tu blaa kteorg countinue snap2.
xlame lpas tu balik sbb i hve to balik kampung.
huhuhu...

hmmm rase tu je kott nak share.
nnt akan update story lain..
huhu..
daaa..!

p/s:kesian you saket perot..mkn ubat tau.hee..