Friday, October 9, 2009

airwave

helohelo..
mcm ne life??
hmm so so laa...
this week is mmg pling penat r
pnat ker??haahaha buat2 penat.
sape suro lmbt antr assgnmnt.da lmbt ape lg kena ptg markah laa..
adoi da la assgmnt smue aku buat.knape aku buat sorang??
hmm ok ni assgnmnt english..bkn la nk ckp aku power sgt.
bila aku suro dieorg buat,masing2 ckp xreti.
ok xpe la aku buat..then ckp bg la dieorg keje.
bila aku suro taip,pehh berejam siot tunggu..
baik aku buat..mnx idea sket..smue cam blurr jer.
adohh...da xpe bia aku buat smue..puas hati
nasib baik presentation ok..lega.

ujian.kuiz.lab report ade lg...
pening kpale..
insturment aritu aku merapu jer jwb.ntah kpale kusut laa..
life nye prob lg.
at first da happy,then tetiba mood spoilt.
hampeh gler r.

kadang aku rase mcm da dekat gler tp sebnarnya jauh sgt sgt..
so near but yet so far.
aku xtaw ape lg nk buat.kadang rasa cm da mls tp..
haihhhh
blik smule ke asal.
dlu xnak tp skunk ade blik.potong plak tu..
hmm

haa ni ade cter best.
ade org pertikai relation aku ngan bestie aku.
bestie aku ni dlu gurl die.
hahaha someone jealous..giler r teror gak aku nih..haha
masalahnya if aku ade ape2 pon ngan bestie aku,ade kena mengena ngan die ker??
hahahah...suke ati r..
tu la dlu time hang ngan die hang xnak jaga.
now da lepas bru crik blik.
expalain tu explain ni.
lantak kau la bro.
prob korunk,korunk setle la sendiri.
ok.
huhuhuh..

ntah la.xtau nk cter ape lg.
mood raya.openhouse sana sini.
ade yg x ter-pergi laa
sorry pada mmber yg aku xdtg uma korunk.
sorry sgt r.
nk g openhouse pon kusut.,adeyhh..
k laa.


roger!

No comments: