Sunday, October 25, 2009

sangkar besi

hey.
waddup?
life aku sgt miserable last week.
sgt2..famly tuu.
hmmm.nk cter mcm xbest.
mgkn punca dri aku gak..
aku da xsdap hati nk pegi sbnarnya.
tp bila pkir kwn,so aku pegi laa..
well its a long trip.
then tiba jb lmbt.
then dpt call,xabes ckp da ltak..
abes,abes aku kat uma..
silent zone tetiba,klu utk mlm tu xpe.
seminggu kott.smpai la tgah hari td bru aku dgar suara mereka.
hmm knape ek..bsar sgt ke salah aku tu.
ape2 pon aku mnx maaf laa..
thx kpd seseorg yg dgar prob aku.
aku xtaw nk cter kat sape,aku igt die sorang jer time tu..
thx for the advice..

aku lebihkan kan kawan dr famly??
sgt menusuk kalbu siak ayat tu..
ape mksdnya..aku lupe family ker..
hmm pada aku family come first..xtaw la klu depa xnmpk ape slame ni aku buat utk famly.
then skali skala aku lepak ngan kawan tros kena mcm nie.
pasal travel ni suddenly gunung berapi meletup??
ok la fine.afta this aku akan stay kat uma..
klu nk happy,better aku stay tmpt lain.so xde la aku nk susahkan korunk.
pkir aku kat ner aku pergi,knape lmbt blik..

sorry sbb sy membebankan awak.
bkn sy sunyi sy lupe awak..tak..
lagi igt ade laa.every second i think about u a.
as u say im one of the list.
so sy rase sy da bnyk susahkan awk.bnyk sgt songeh..
then sy igt nk bg awk space utk chill..
xpe la sy huruhara,yang penting awk happy..
rmai yg care pasal awk..it makes me jealous actually.
tp ape bole buat..tu yg sy undur sket..its ok walaupun saket..
sepatutnya sy xbole jealous sbb between u and me xde ape2 kan.
tp tetap jealous..hahaha jealous xbertempat la kau syamel..
why im so jealous??
and why suddenly dieorg ni care??dlu x pon..
xpe la..

sy maseh menunggu walaupun tidak dibenarkan.
well kter xtau future.
i will stop when the time comes.
but for the mean time my focus is you.
sorry.

tu jer kot utk stakat nie.
later akan d update

-kwagyssayas-

Friday, October 9, 2009

airwave

helohelo..
mcm ne life??
hmm so so laa...
this week is mmg pling penat r
pnat ker??haahaha buat2 penat.
sape suro lmbt antr assgnmnt.da lmbt ape lg kena ptg markah laa..
adoi da la assgmnt smue aku buat.knape aku buat sorang??
hmm ok ni assgnmnt english..bkn la nk ckp aku power sgt.
bila aku suro dieorg buat,masing2 ckp xreti.
ok xpe la aku buat..then ckp bg la dieorg keje.
bila aku suro taip,pehh berejam siot tunggu..
baik aku buat..mnx idea sket..smue cam blurr jer.
adohh...da xpe bia aku buat smue..puas hati
nasib baik presentation ok..lega.

ujian.kuiz.lab report ade lg...
pening kpale..
insturment aritu aku merapu jer jwb.ntah kpale kusut laa..
life nye prob lg.
at first da happy,then tetiba mood spoilt.
hampeh gler r.

kadang aku rase mcm da dekat gler tp sebnarnya jauh sgt sgt..
so near but yet so far.
aku xtaw ape lg nk buat.kadang rasa cm da mls tp..
haihhhh
blik smule ke asal.
dlu xnak tp skunk ade blik.potong plak tu..
hmm

haa ni ade cter best.
ade org pertikai relation aku ngan bestie aku.
bestie aku ni dlu gurl die.
hahaha someone jealous..giler r teror gak aku nih..haha
masalahnya if aku ade ape2 pon ngan bestie aku,ade kena mengena ngan die ker??
hahahah...suke ati r..
tu la dlu time hang ngan die hang xnak jaga.
now da lepas bru crik blik.
expalain tu explain ni.
lantak kau la bro.
prob korunk,korunk setle la sendiri.
ok.
huhuhuh..

ntah la.xtau nk cter ape lg.
mood raya.openhouse sana sini.
ade yg x ter-pergi laa
sorry pada mmber yg aku xdtg uma korunk.
sorry sgt r.
nk g openhouse pon kusut.,adeyhh..
k laa.


roger!