Tuesday, June 16, 2009

gundah

helohelo.
ahhh shiit r.
kpale aku cramm.haha.
serious doe.tgn pon gegel kot tulis blog nie.
ni smue pasal result nak kuar r rbu nie.17 jun.
aduh gler cepat.

aku tga on9.dlm kpale ni tga pkir result jer.
aduh jgn ade carry je da la.
result kua rbu.tibe2 msg msuk ckp result da kuar.
siot r!
mmber aku ni ckp die nye result ok.
tp bkn die check mmber die check kan.
aku pon p la web poli.
denyut2 seyh kpale.sumpah xtipu.
nak amk result spm pon x cam nie.haihhh.
skali aku p web poli.result xleyh check lgi.
mcm ner seyh mmber aku nye mmber da bole check result.
hmm ntah laa.
poneng r!
result aku akan okeyh!yarghhh!
hahaha.

hmm bestie saket.kesian die.
aritu sikit2 jer.ni agak lebih sket.
mkn ubta yer.nnt rbu nak kua.
opsss!
haha.

k la.gundah nie

p/s:ya allah ya tuhanku,kau luluskan lah smue matepelajaran aku dan rakan2 ku untk sem ni.aku mohon padama ohh tuhanku..amin

-sayasygfamilysaya-
-bestie-


roger

No comments: