Thursday, May 14, 2009

yeah atlast!!

helohelo.
ye aku penulis blog nie.
haha.
yeah penantian yg sudah lame.
mcm aku ckp kat previous blog.
aku da confess kat awek tu.
cer basi kott.malas ar n cer lg.
lega kire lega la gak.
senang nak study??
yep mst la sng nak study sbb ade lptop compaq.(Q)
password start dr Q.haha.
QQQQQQ!
ape2 je la mel.ayat favourite Q.

ape jadi ngan kteorg??
hmm well jadi besties.
die nak aku jadi bro die?
aku ckp la xnak.
klu korunk pon mgkn korunk xnak weyhh.(lelaki)
paham jer laa..
tp die lg suke aku jadi bro die?
knape ek?
hanya kau yg mampu taklukkn hatiku..
come on r1
haha
ntah la
pape la am.

nama je besties.aku nak antar blik uma xnak??
ape ekk.
aritu aku g lib.die pnjam 'syg' aku.
then ade ke die suro aku amk 'syg' aku then die blik jln kaki.
pehh..xkan la aku sanggup nak tgk org yg suke tuu blik jln kaki kan.
klu korunk pon korunk akan hantar die blik r.
saya bwk kreta am..
jgn segan ok!
bkn semalam kenal kott.

haa perli owg tulis2 blog.
drpd blog ar kte gado2 manje n saya confess kat awak k.haha
'engkau'!

atlast die ngaku die terasa pasal blog aku title 'engkau'
n die buat blog n blog tu uk aku.
ngaku jgak.
sorry for everythng.akusygkau.
berada d tengah??
hmm
knape ek

to cik e.
syame nak bg la powepuffgurl tu kat awak.
amk laa.please??

hmm sampai sini je kott.
tunggu die reply blog aku n than aku tulis blog lagi ok.
huhuh.

mynewbestiesismatekechik!

lalala...opss tiru kerr?
sorry

-sayasygfamilysaya-
-sayasygbestiessaya-
-matekechik-

roger!

No comments: