Monday, May 11, 2009

akusukekauam

Helohelo.
akusukekauam
Sedap kan nama tu
Haha hari terbaik kott.nak taw nape??
Hmm pade tarikh 10 mei aku confess kat sorg awek beb!
Haha percaya atau tidak,syamelsufian telah melakukannya.
N the best part is die kepunyaan org lain..haha.
Cam ne ek?nak cter pon klaka weyhh.
Aku call die,nak tanya pasal blog yg bru die tulis.
Blog tu utk aku kerr??
Die ckp x.tp aku rase kuat gler yg blog tu utk aku weyhh.
Nak taw nape?xyah laa..
Biar kteorg je taw.
Then da abes call die bkk n bce blog aku.
Later die msg aku.
Ntah cm ner keberanian aku membuak2 doe.
Dengan berani aku msg die
‘samsiah suke mate kecik’
Haha korunk yg xtaw mgkn xpaham.
Ape die reply??hmm nak taw??
Xper kot.she hv her man now.
So aku biase2 je kott.tp xpe atleast die taw aku suke die.
Peluang?bahaye ckp pasl nie.
Bole jadi isu besar.haha.
Utk kali ini aku harap die bg aku peluang..hmm someday maybe,hopefully
Abg??xnak.
Besties?..bole,more than besties pon aku nakk.haha.
Msg2 lain privacy r.best doe..rugi korunk!

‘waktu kita sama sambut hari lahir.
Kuberikan die hadiah .....
Cantek kau memang cantek
Izinkan aku menatap wajahmu lagi’

Sampai ni je kott.
Die suke kott aku tulis blog.
Sbb die rajin bace n alert.klu x xkan die confused?
Haha..yes bnyk blog aku tulis pasal ‘engkau’.

-sayasygfamilysaya-
-akusukekauam-

Roger!

No comments: