Saturday, April 18, 2009

pape jerr.

helehelo.
hmm xde mood la nak tulis panjang2.
haha agaknya la.
klu x kejadian hari selasa mlm n rabu pagi,maybe mood aku ok je kot.
mls la nak cter pasl mlm n pagi tu.

hmm selalu time call,she will answered with happy voice.
then suddenly aku xtaw ape yg aku da trsala ckp kot or buat ape.
die jwb phone call aku mcm boring.mals n ape2 jer la.
klu korunk la kan krounk rase ape?
mst rase bdak yg korunk call malas or menyampah or ape n korunk rase mcm die terpaksa layan kau call?..btol x?
hmm ape2 je la.argghhh!

aku tulis ni bkn la aku mara kat kau.
wa syg lu beb!..haha rock sket
klu mcm aku nye perangai or ape yg xbest
please la.tgor meyh.
aku ready.jgn la wat cam nie.
xkan xnmpak kot klu da depan2.
buat xtaw je.
adui saket kott.
hope bnda ni kjap je and xde ape r.

thx mama n syan (sis) belanja baju baru.
terbaik!

-sayasygfamilysaya-
-akusygkauweyh-

bye

2 comments:

schoget said...

ala ciannye ye.. ala org 2 nga bad mood la 2.. weih aku pown nak bju bru.. hihi

melsukakamoo said...

mst r.
bdak tu xnak tgor.
tp die da mnx maaf.
hehe.

nak bju bru?
mnx la mama ngan syan.
heheh