Saturday, April 4, 2009

diam tanpa kata

helohelo.
aku kembali menulis blog.
kahkah skema siak.
hmm mggu nie ade yg ok and x ok.
for lab session,aku rase mggu ni smue terbaik n move smoothly la.
ade cter best n smue bnda ni start hari isnin.
lpas lab ptg tu aku ade r mnx tlg satu teman yg aku syg lebih nie (bkn awek) msk kan lagu dlm pendrive aku.
then die kate no problemo.
lpas tu aku ckp la nak tgk kad matrx die,skali die x bg seyh.
aku paksa die suro bg,tp die xnak.so guwe buat2 frust n mnx blik pendrive.haha.
lpas tu aku bla tp sblom blik aku bg pndrve kat mmber die suro bg kat die n mskkn lagu.
mlm tu team aku kena wat assgmnt bi,smue kerja2 ade kat pndrve.
so aku p asrama mnx blik pndrve n mmber die ckp die xsmpat nak msk kan lagu,bz katenya.
n teman yg aku syg lebih ni merajuk dgn aku.
die ckp aku sombong sjak aku ade gf.
the question is bila aku ade gf???
hmm..so aku ckp sorry susah kan die suro wat tu wat ni n aku ckp aku xde gf laa.
die ckp time lab aku bz msg n die ckp mst msg dgn awek.
then aku ckp ngan die len kali aku msg die jer.
die kate klu slalu msg die nnt owg igt aku suke die.(mmg aku suke die pon!)
alang2 da msg aku confess r yg aku suke die skunk ni just sbgai teman biase sbb die da ade boy.
die tanya klu xde boy,suke die sbgai ape?
aku ckp klu xde boy aku suke die special sket laa..
die bole ckp ngan guwe yg knape xbtaw yg aku suke die awal2..
pehh!..gler vavi r.
then die ckp sem lpas aku ckp aku xsuke die?
bile seyh pakcik ckp?ade ker?
lgpon sem lpas die ade bro burger kot.haha.
skunk ni ape yg pnting 'kerjasama'!.haha
xde r,die taw n aku pon da ckp..
so pape jer la..
skrg nie die da brani jmpe boy die dpan2,dlu malu.
skunk ni siap jmpe dpan klas lg.panas kot saya!
buat bodo suda syamel..

Selasa,teman yg aku syg lebih ni mnx tlg aku belikan mkn sedang kan jrak uma boy die n uma aku utk ke p.mlm same je kot.
knape die suro mohd syamil bin mohd sufian ini?hmm..

Rabu best gler.dpt main bowling ngan n.izz (jrkv)
nak taw sape die roger guwe.
tunggu 6 minggu kott bru dpt main.
haha!
mlm ade event kat poli,aku dpt lucky draw.my luck..kahkah
dpt lak mkn ngan gurls jh (mata kecik,mata besar n friends)

Khamis juga seperti hari biase.lecture math announce yg die nak kawen da.alhamdullilah.
klas bi ptg cancled.lepak jer.

Jumaat best sbb pkir nak blik.haha.
klas tekno pg cancled.agama ade pg tu.
team jeruk present.best.
teman yg aku syg lebih sekali lg jmpe boy die.gelak2.
hmm aku diam tanpa kata.
haha!
tu je kot.

-sayasygfamilysaya-
-mata kecik & besar-
-robotcomel-

2 comments:

akeera mariamu said...

ehem mata kcik mata besar??

huhu

melsukakamoo said...

haha!
teka r sape?