Sunday, April 26, 2009

change

helohelo.
yeah kembali menulis.
hmm mals pon ade tp nak btaw gak.
haha.

well minggu nie,hmm xterbaik kott utk sesetgh perkara.
aku pon xtaw la.
kawan ke x dieorg nie.
pasal xlepak sama je tros nak tolak aku ke.
xigt ke ape da buat kat dieorg.hmm.
aku lepak ngan bdak2 lain salah kerr.
da aku suke lepak ngan dieorg.so aku lepak laa.
bkn xnak lepak ngan korunk tp da kebetulan aku jln saing2 dgn dieorg so aku lepak ar ngan dieorg.
lpas tu aku blik smue cm tarik muke.igt aku ape.
bdak2 pe xpaham.
ade sorg nak sound aku time aku blik lmbt sket.
die ckp ' hmm reti plak kau nak blik'
aku diam jer..
yg die tu xblik smpai pg aku diam jee..
hmm tarik2 muke,lpas tu ok.
ape ekk dieorg nie..tataula.
btol kte cik lalala..semua berubah.
hmm xla semua kott tp ade la..
aku xsuke weyhh.
klu korunk ade mcm xpuas hati ckp la kat aku.
aku explain weyh.

hmm da lame doe aku xjmpe kau.
kawan2 kau aku jmpe r.
time jmpe aritu pon kejap je.
tu pon xbrape nmpaak sgt kau.
mcm xrase r owg ckp.
cm ner ekk.
haha.

org lain yg aku nak jmpe org lain pulak yg slalu ade.
mggu ni bole kate ari2 la jmpe.
zati r.klu korunk igt bdak yg comel yg aku nak sgt main boling ngan die.
ari2 jmpe weyh.
best gak la.die da knal aku n yg pling best.
haha suke2 biase jer la.
die lawa.mst org punya.kter tgk jer.

aku tgor sorg awek yg xpnah aku tgor sblom nie.
bdak nie mmber aku suke.
aku tgor la bdak nie kebetulan die duduk satu table makn kat kantin.
haha xpasal2 aku knal die..ja oo ja.
haha.
nasb la mmber aku suro kau jmpe ja kau xnak.
pandai2 la ek.

robot comel..hmm skunk da pandai g dating.
haha aku da xde ati ngan die.
just nak story pasal die.
bdak2 rmai da ckp.die slalu date.
smpai aritu kat klas ade dak sound die.
'weyh kau g dating kat tasik ea,da pandai ea skunk'
haha lebeyh kurg gitu r.
aku da xpeduli kot.
die robot dating skunk.
da xcomel lg.
hahah

exam bi doe mggu nie.
letter sng,text susa cam rial
bole la buat tp agak peluh jgak dsitu.

td attend hi-tea kat mutiara.
mama blanja so pegi r.
tman my sis kott.
haha best gak la.
i love belly dancers..yeah they all sexy!

hmm tu je kottt utk mggu nie.
xtaw nk tulis ape dah.
so ok la.
good morning!
haha

-sayasygfamilysaya-
-akurindukau-

bye

2 comments:

mohd said...

imaoooo not bad dude


u are a good writer

interesting story

wei xde citer pasal aku ke? promote le sikit hikhik


anyway keep it up!!

melsukakamoo said...

huh im a good writer??
aku tulis ape yg suke la.
biase je kott.
anyway thx la.
haha