Sunday, April 26, 2009

change

helohelo.
yeah kembali menulis.
hmm mals pon ade tp nak btaw gak.
haha.

well minggu nie,hmm xterbaik kott utk sesetgh perkara.
aku pon xtaw la.
kawan ke x dieorg nie.
pasal xlepak sama je tros nak tolak aku ke.
xigt ke ape da buat kat dieorg.hmm.
aku lepak ngan bdak2 lain salah kerr.
da aku suke lepak ngan dieorg.so aku lepak laa.
bkn xnak lepak ngan korunk tp da kebetulan aku jln saing2 dgn dieorg so aku lepak ar ngan dieorg.
lpas tu aku blik smue cm tarik muke.igt aku ape.
bdak2 pe xpaham.
ade sorg nak sound aku time aku blik lmbt sket.
die ckp ' hmm reti plak kau nak blik'
aku diam jer..
yg die tu xblik smpai pg aku diam jee..
hmm tarik2 muke,lpas tu ok.
ape ekk dieorg nie..tataula.
btol kte cik lalala..semua berubah.
hmm xla semua kott tp ade la..
aku xsuke weyhh.
klu korunk ade mcm xpuas hati ckp la kat aku.
aku explain weyh.

hmm da lame doe aku xjmpe kau.
kawan2 kau aku jmpe r.
time jmpe aritu pon kejap je.
tu pon xbrape nmpaak sgt kau.
mcm xrase r owg ckp.
cm ner ekk.
haha.

org lain yg aku nak jmpe org lain pulak yg slalu ade.
mggu ni bole kate ari2 la jmpe.
zati r.klu korunk igt bdak yg comel yg aku nak sgt main boling ngan die.
ari2 jmpe weyh.
best gak la.die da knal aku n yg pling best.
haha suke2 biase jer la.
die lawa.mst org punya.kter tgk jer.

aku tgor sorg awek yg xpnah aku tgor sblom nie.
bdak nie mmber aku suke.
aku tgor la bdak nie kebetulan die duduk satu table makn kat kantin.
haha xpasal2 aku knal die..ja oo ja.
haha.
nasb la mmber aku suro kau jmpe ja kau xnak.
pandai2 la ek.

robot comel..hmm skunk da pandai g dating.
haha aku da xde ati ngan die.
just nak story pasal die.
bdak2 rmai da ckp.die slalu date.
smpai aritu kat klas ade dak sound die.
'weyh kau g dating kat tasik ea,da pandai ea skunk'
haha lebeyh kurg gitu r.
aku da xpeduli kot.
die robot dating skunk.
da xcomel lg.
hahah

exam bi doe mggu nie.
letter sng,text susa cam rial
bole la buat tp agak peluh jgak dsitu.

td attend hi-tea kat mutiara.
mama blanja so pegi r.
tman my sis kott.
haha best gak la.
i love belly dancers..yeah they all sexy!

hmm tu je kottt utk mggu nie.
xtaw nk tulis ape dah.
so ok la.
good morning!
haha

-sayasygfamilysaya-
-akurindukau-

bye

Sunday, April 19, 2009

blue sands

ouh blue sands will i ever be happy?
hmm yeah..
haha.

helohelo.
mood da terbaik setakat nie.
start dgn pagi yg terbaik,pd jam 9.29 am ia sampai.
hmm am tu adlh hint kepada orgnya.
huhuhu.
akhirnya perasan juga.
igt xnmpak dah.

berhasil juga.
terima kasih kepada org sekeliling yg bnyk tolong.
jgn risau mel caya 100%.
ok.
thx sgt2.

ouh blue sands.
ouh blue sands.
lagu best korunk dga la.
huhu.

k roger.

-sayasygfamilysaya-
-thx-

bye

Saturday, April 18, 2009

pape jerr.

helehelo.
hmm xde mood la nak tulis panjang2.
haha agaknya la.
klu x kejadian hari selasa mlm n rabu pagi,maybe mood aku ok je kot.
mls la nak cter pasl mlm n pagi tu.

hmm selalu time call,she will answered with happy voice.
then suddenly aku xtaw ape yg aku da trsala ckp kot or buat ape.
die jwb phone call aku mcm boring.mals n ape2 jer la.
klu korunk la kan krounk rase ape?
mst rase bdak yg korunk call malas or menyampah or ape n korunk rase mcm die terpaksa layan kau call?..btol x?
hmm ape2 je la.argghhh!

aku tulis ni bkn la aku mara kat kau.
wa syg lu beb!..haha rock sket
klu mcm aku nye perangai or ape yg xbest
please la.tgor meyh.
aku ready.jgn la wat cam nie.
xkan xnmpak kot klu da depan2.
buat xtaw je.
adui saket kott.
hope bnda ni kjap je and xde ape r.

thx mama n syan (sis) belanja baju baru.
terbaik!

-sayasygfamilysaya-
-akusygkauweyh-

bye

Thursday, April 16, 2009

thx korunk!

helohelo.
sorry lmbt tulis blog.
kemalasan dan busy xsmpt nak update.
hmm kenduri sabtu lepas berjalan dgn lancar.
jmputan aku bole kate smue dtg.
mgkn ade sorg je kott xdtg.tp die da balas balik.
hehe nnt story.
majlis start kol 2 lebeyh tp dlm 12 lebeyh aku g amk housemate kat pg.
xckup org nak bce doa.haha bdak2 skola so mak bpk dieorg dtg lmbt.
utk mmbers aku yg first dtg housemate r.
then later syla kot.die ngan pakwe die.
aishah xdpt dtg sbb syla gerak dr perling.die terpaksa blik sbb adek die xcident.kesian.
lpas tu geng mata kecik mata besar.
dieorg dtg agak lmbt sbb dieorg d danga dlu.
ape ekk.ok la tu at least dtg.
dieorg comel gler.dtg naik viva.haha
smue happy including me.
sbb bsknye my birthday.this year wish birthday yg pling bnyk aku dpt.
tp time majlis nie semua becoming bday wishes la.
the first person yg wish ontime is nur atiqah.mmber bowling club.
then byk la lpas tu.
then on my birthday,my dad bought me a new laptop.haha gler best.
compaq!..(pc fair)
mlm birthday ni yg best.
this year lain sket.aku smbt dgn mate kecik n the geng.



mule2 mate kecik text aku,die wish happy bitrhday.
aku saje ajak mkn mlm tu.
die bole on n ckp nak bg present.
i tot dieorg n the geng saje nak kena kan.
then mlm tu dieorg amk aku kat uma sewa n bwk g DEKNON!
haha.
hmm tanpa dsangka ade cake siot n yg pling best it is blueberry cake!
favourite tuu.
xsangka la dieorg smpai nak bwk cake.
bengang+terharu r.
haha gler best.
thx korunk!

hmm lpas mlm tu.
mcm da xselalu la.
aku pon xtaw knapa?
mcm xbest pon ade.
xsedap ati pon ade.
hmm tataula.

maybe sbb happy sgt smpai xperasan mgkn ade yg xsuke.
mgkn la.tataula.
pernah dgar org ckp.
'jgn suka suka sgt nnt duka'
hmm??
ape ekk.
hope xde ape la.

pape hal pon sorry ea klu ade salah.
xsengaja kot.
klu xsuke lpas ni xkcau...kott
huhu.pape jer.

-sayasygfamilysaya-
-matakecikmatabesarnthegeng-
-?-

p/s:robot comel xde lg kott.battery da kong lupa nak charge..haha malas weyh

Saturday, April 11, 2009

happy + tired = terbaik

helohelo.
thx to all the readers.
haha ade ker.
ok mcm biase aku start ngan :

ISNIN
pg yg best.klas autocad cancle.so ptg je ade lab.
lab ptg tu pon ok jer.siap agak lmbt dr yg pling lmbt la.
haha n the best part is to la final lab.
bnyk lab yg last minggu nie.
ade best ngan xbest.
aku suke lab tp xsuke klu xdpt result.
tension kot.
for monday smue ok.

SELASA
hmm selasa pon best.
pg tu klas sistem pon cancle.lecturer menghilangkan diri.
haha.
g lepak minum2 kat kafe.
lpas tu ade lab pendawaian kol 10.
best.selesai smue lab.pemasangan pon da terbaik.
tinggal satu lagi lab utk pendawaian.
ptg kol 2 ade klas english.presentation.
punya la pnat2 buat skali group aku xpresent.
da la pnas2 dtg klas,skali suro blik.
ade team present ade yg x.
itu ok lg.
yg aku xpuas hati ade la satu group nie.
potong q siak.
aku da q lame nak present,die sedap2 potong.
at first lecturer ckp xyah present.then die ckp die nak present.
lecturer bg.
alasan dieorg sbb dieorg ade pnjam borang from somewhere.
i dont fucking care la.
bnda yg kau pnjm tu ade bnyk la kat tmpat lain.
respect la org yg da lame tunggu.
as a gentleman aku bg jln jer.
xde hal la.
besok cuti!

RABU
mlm smlm mate kecik msg tanya jd x nak join die n the geng g bowl + jln2.
aku ckp xde hal tp kena amk.
so pg rbu dlm kul 11 dieorg amk.
kteorg pon p bowl,rmai kot org.
kena la tunggu.
then kteorg main.divide to 2 groups sbb ade 9 ke 10 org.
aku lupe.
team aku terbaik,happening.
team satu lg borink kott
muke masam,tp die happy jer.
ade la org tuu.hmm tataula sape
then kteorg g jusco,mkn2.
thx ina blanja mkn,thx chendol amk kan pic.haha lawa kot
tgk kat page e.

KHAMIS
lecturer lab telekom bg kejutan.
die ckp lab pgi tu da abes.
mknenya xde lagi lab.pnat siak bgun pagi2.
g minum ngan team syla.haha.
nak taw sape aku jmpe?
izzati la seyh.
bdak boling yg aku cter kat last week nye blog.
die knal aku kott walaupon bru skali je bebual.
lmbai la sket.haha.
blik tros on9 crk die kat ms.
jmpee kott,best.
haha comel.
ptg english cancle lg.
lecturer g hospital.
mlm tu call sape2 yg rase nak call.

JUMAAT
hmm jumaat ea.
lecturer tekno msk klas awal.
xleyh bla siot.azam bru kott.
die nak blanja mkn.best2.baby siakap.kahkah.
agama.jonet nye team present lama gler.
tp not bad laa.walaupun ngantok tp aku rase bgos.
ptg blik.
anta mmber aku ngan awek die.
bz prepare utk sabtu.

SABTU.
kenduri kesyukuran.
ade blog lain.
nnti kan.
haha!

Friday, April 10, 2009

tataula.

helohelo.
xboleh tdo.
bru pas wat assgmnt tekno.
smue org da tdo..xde la smue tp majoriti.
broaband maseh berada di sini.
so pki la.
tulis2 blog.
commnt pic upload kat ms.
thx to e. yg mengupload gmbr smlm time lpak.
lawa kott die edit.haha.
pg nnt ade klas tekno n agama.
tataula tekno ade ke x..haha tataula
tu je kott.
xde idea nak tulis ape daa.
nak kena smpan sket utk weekend session.
nnt tros xtaw plak nk type ape.
ok bye.

-sayasygfamilysaya-
-kawankawan-

Thursday, April 9, 2009

e-jemputan.

salam.
ok sabtu ni ade buat mkn2 d kediaman saya.(majidi)
sila la dtg dan ini utk yg djemput sahaja.haha.
yg xdjemput klu nak dtg tanya dlu..peh jahat gler.
dtg r klu tau rumah kat ner.
pada sesiap yg sudah djmput harap dtg yer.
aku tunggu kehadiran korunk.
klu xdtg nnt dpt surat amaran.kehkeh.
majlis utk korunk pas asar ea.
utk famly pas zohor.
so jmpe sabtu nie.

-sayasygfamilysaya-

peluh.

helohelo.
tulis blog awal sket.(pinjam broadband mmber)
tp ni bkn full version lg.
weekend bru tulis full nyer.
hmm smlm cuti.
sultan johor bday.
jln2.boling.jusco.
hmm dlm panas.
xsuke.
tp fun r,ajar org main boling sampai terer.
kahkah..xnak bajet plak!
p/s:thx kerana menjemput

-sayasygfamilysaya-
-matakecikmatabesarngeng-

Saturday, April 4, 2009

diam tanpa kata

helohelo.
aku kembali menulis blog.
kahkah skema siak.
hmm mggu nie ade yg ok and x ok.
for lab session,aku rase mggu ni smue terbaik n move smoothly la.
ade cter best n smue bnda ni start hari isnin.
lpas lab ptg tu aku ade r mnx tlg satu teman yg aku syg lebih nie (bkn awek) msk kan lagu dlm pendrive aku.
then die kate no problemo.
lpas tu aku ckp la nak tgk kad matrx die,skali die x bg seyh.
aku paksa die suro bg,tp die xnak.so guwe buat2 frust n mnx blik pendrive.haha.
lpas tu aku bla tp sblom blik aku bg pndrve kat mmber die suro bg kat die n mskkn lagu.
mlm tu team aku kena wat assgmnt bi,smue kerja2 ade kat pndrve.
so aku p asrama mnx blik pndrve n mmber die ckp die xsmpat nak msk kan lagu,bz katenya.
n teman yg aku syg lebih ni merajuk dgn aku.
die ckp aku sombong sjak aku ade gf.
the question is bila aku ade gf???
hmm..so aku ckp sorry susah kan die suro wat tu wat ni n aku ckp aku xde gf laa.
die ckp time lab aku bz msg n die ckp mst msg dgn awek.
then aku ckp ngan die len kali aku msg die jer.
die kate klu slalu msg die nnt owg igt aku suke die.(mmg aku suke die pon!)
alang2 da msg aku confess r yg aku suke die skunk ni just sbgai teman biase sbb die da ade boy.
die tanya klu xde boy,suke die sbgai ape?
aku ckp klu xde boy aku suke die special sket laa..
die bole ckp ngan guwe yg knape xbtaw yg aku suke die awal2..
pehh!..gler vavi r.
then die ckp sem lpas aku ckp aku xsuke die?
bile seyh pakcik ckp?ade ker?
lgpon sem lpas die ade bro burger kot.haha.
skunk ni ape yg pnting 'kerjasama'!.haha
xde r,die taw n aku pon da ckp..
so pape jer la..
skrg nie die da brani jmpe boy die dpan2,dlu malu.
skunk ni siap jmpe dpan klas lg.panas kot saya!
buat bodo suda syamel..

Selasa,teman yg aku syg lebih ni mnx tlg aku belikan mkn sedang kan jrak uma boy die n uma aku utk ke p.mlm same je kot.
knape die suro mohd syamil bin mohd sufian ini?hmm..

Rabu best gler.dpt main bowling ngan n.izz (jrkv)
nak taw sape die roger guwe.
tunggu 6 minggu kott bru dpt main.
haha!
mlm ade event kat poli,aku dpt lucky draw.my luck..kahkah
dpt lak mkn ngan gurls jh (mata kecik,mata besar n friends)

Khamis juga seperti hari biase.lecture math announce yg die nak kawen da.alhamdullilah.
klas bi ptg cancled.lepak jer.

Jumaat best sbb pkir nak blik.haha.
klas tekno pg cancled.agama ade pg tu.
team jeruk present.best.
teman yg aku syg lebih sekali lg jmpe boy die.gelak2.
hmm aku diam tanpa kata.
haha!
tu je kot.

-sayasygfamilysaya-
-mata kecik & besar-
-robotcomel-