Sunday, March 29, 2009

LUKA MANA

hey wats up wats up.
peh this week gler vavi r.
mmg x bole bla.
ok start ngan monday.
pg start ok jer n it goes wrong all whole week start ptg tu.
buat lab digit mcm biase.
team of four.
2 mmbers kat team psang wire.
gua ngan lg sorg lepak n tgk2 dieorg pasang.
abes pasang time check breadboard xleyh function.tgk2 r klu sala pasang.
pggl lecturer.suro tuka tu la ni la.
sampai abes klass breadboard xkluar result.f*ckerr!
ok selasa lak.utk klas ok je kot.
agak sket hati kat org bila tanya die somethng.
die saket lpas tu aku tanya,xmkn ubat ker??
die ckp x,die mmg xsuke mkn ubat smbil buat muka selamba.
adoi klu ckp xde ubat bole accept lagi.
rabu plak aku ade msk singing comp + ujian bowling..
yg menjadikannya agak siak dua2 timing die same.
fu*king shitt.panas!
aku kena sacrifise satu r n pergi bowling.
rugi x g singing comp sbb rmai org tgk best gler but bowling aku time tu markah terbaik kott.
xnak la btaw.nak taw msg aku.
khamis aku ujian sistem.soalan sng gler tp ke-careless-an aku buat aku mcm sial.
adoii!
jumaat hari mulia.
xde ape la..
mggu sial utk saya.
askom!


-sayasayangfamilysaya-

Thursday, March 19, 2009

keterpaksaan..haha

haha.
xpasal2 mmber aku sorg kena p plkn.
kesian die.
hitam la balik nie.
kehkeh.
good luck and all the best to you la my internet best friend.
jmpe kawan bru.
kat sana ape yg penting 'kerjasama'..(wonderpets)
huhu.
miss you...s s

Monday, March 16, 2009

come and go.

helohelo.
hmm now cuti.one week rest.
dlu time org tu suke guwe xnak.
now guwe suke die ade org lain.
maseh ade @ letak harapn?
mgkn ye mgkn tidak.
buat2 cool.
hmm xleyh wat per.
hidup terus jalan.
maseh rmai kawan.

-dia comel,robot comel-