Thursday, August 21, 2008

birthday RAIHAN-lepak danga

smack that!

woa2...silap2


smekom smue!...my first blog weyh so xbrape pandai ar


layan suda!



wokeyh2 today guwe ngan memember celebrate birthday one of our friend,raihan..

hohoho..kejadian ni berlaku d danga
bkn sng nak celebrate birthday,percaya x??



things happen b4 bnda ni jadi..



1.bli cake kena sorok2..haihh (mcm rai ni xtaw je kteorg nak celebrate)


2.location..ri ni rmai gler vavi bdak kat bndr,so nak celebrt susa,xbole nyni2


3.parking cs yg mahal,nasib baik2 tontong..kehkeh









so sampai danga lebeyh kureng kol 3 lebeyh..xtros ke danga kteorg celebrt kat singgah selalu (ss)...


order2 mkn minum smue,then bkk cake..



raihan yg taw bdak2 ni nak celebrt birthday die tros buat2 xtaw....






setup lilin ala mcm nak perform mst kena sound check..






check2 rock2 gitu r...






lpas 2 ape lagi nyanyi n tiup lilin ler...

















dgn pnuh smangat si rai tiup lilin sbb die da 18thn..


die ckp"haha da 18 bole la tgk...kehkehkeh.."






rai ni klu da happy die agak sengal sket..sorry beb!

lpas habes smue kteorg g danga plak..sberang jalan jer tp smue nak naik keta..prot pnuh xlarat nak jalan...





kteorg pon ape lagi,,bile smpai danga menghabes kan duet yg ade r...





d mane?





arcade suda..





main daytona..haihhh...





layan!



time2 tga layan ade r group,mcm skinhead r...konon gangster..

aku pon agak seram time tu sbb dlu ade kesah gelap pnah trjadi..ahhah xnak xcter..


xlame dieorg bla..




da settle smue,habes token yg ade kat sane kteorg pon nak balik r...


jam da pkol 6,zohor da trlpas masing2 buat line clear,,


adeyh saket kpale...





sblom balik ade la keje kteorg buat sket...





nak tgk??..
























di arcade...














ROCKKU!
serious weyh!
wokeyh so arini smue happy gilak!..
xtaw bila lagi bole cam ni..raye kot??hope dpat lagi kompol2 mcm nie..
thx to semua sbb buat this thing happen!best3!
happy birthday kak raihan!

No comments: