Thursday, June 9, 2011

this is for you :)

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too

When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you


p/s :seriously i miss you syg :(

Wednesday, June 1, 2011

TPC BAND !

hye kawan.

nie nak share skit,pasal band aku.

nie official bandmate.ayuh lihat





oxa aqym : vocal & 2nd guitar
ali sazali : bass guitar
zaif roslan : first guitar/drummer(utk cahaya&destinasi)
syamel sufian : first guitar/drummer (lagu2 lain)

photo taken by : musalzah kamal raj
location : rose garden
event :uber etc event
edit :musalzah kamal raj

kita org xde laa hebat mana, tp memang minat music.

jom support TPC BAND !

nk tau ape tuh TPC?jumpa kteorg,nant korang akan tahu..hehe

bye!

Friday, May 20, 2011

uber ETC event

hye frens.
kalau free and ade kat around JOHO jemput laa dtg ekh.
band aku ade perform.. TPC..
huhuh..
jemput dtg memeriahkan majlis.
band kteorg perform hari ahad pkol 3!.jom !


Monday, May 16, 2011

rezeki

syukur alhamdulillah.

sem2 lepas xpernah dapat.sem akhir nie baru tercapai nak rasa.

amin amin amin yaa rabbal alamin :)

Sukacita dimaklumkan bahawa Mesyuarat Jawatankuasa Peperiksaan Politeknik Johor Bahru Sesi Disember 2010 yang bersidang pada 10 Mei 2011, telah memutuskan bahawa keputusan peperiksaan anda bagi sesi Disember 2010 adalah LULUS PENUH.- syukur ;)

Monday, May 9, 2011

betol ker?

betol ke kalau ckp boring bnyak kali bole kena heart attack?seriously??

ish ish,rasanya aku da bole dftar kat IJN (institut jantung negara) kot..

sebab duduk ruma sgt boring.xpe laa sakit pon sakit.memang tga boring pon.

haha!

Tuesday, May 3, 2011

seorang

hanya noor liyana mohd zin :)

pagi

hey morning!

tak la pandai tulis tulis blog nie..

tulis ape yang nak jer...hehhe

lama dah tak tulis..

just to say hye..hee :D

selamat hari selasa 3/5/2011